Ustaz Azhar Idrus 2011 Uia - Lawak Habis - Couple Kena Kejar Rimau
Selasa, 28 Mei 2013 | 9:55 PTG | 0 weird people

Hari Guru 2013
| 9:36 PTG | 0 weird people
hai semua , hari kahmis lepas sekolah nana ada buat sambutan hari guru tau , tahun nh nana rasa kurang laa dari tahun lepas.. x banyak persembahan laa boring nyaa . lgi2 pengetua bru x kasi joget2 laa bagai , pengetua dulu okey , ouh rindu pengetua Norbayah ! 

tapi kan kawan nana ade buat persembahan tau.. haha sumpah lawak  tpi best guk laa suara dia hhe dia itu suka karok dalam kelas .. haha sejak dari itu nana panggil dia artis tau haha ! dia bengang je sbb dia perli dia hohoh... well nana kan 1 hari x sakat orang tak sah hehe :) 

nana jumpa cikgu je nana ucaplaa "selamat hari guru " then salam tpi bukan itu je ada lagi nana ckp laa "cikgu naik kan markah tau , saya daa ucap selamat hari guru kan " cikgu ckp "banyak laah kamu " ... hahaha  .. maklum laah bru lepas exam lah kata kan ! heheh 

dekat bawah nh nana bergambar dgn cikgu2 :) 

 
 
Maths Catch
Ahad, 5 Mei 2013 | 8:30 PTG | 0 weird people
Maths Catch , waa nana tgok dia punya blog memang best bangkel dia kan , memandang kan nana kurang dengan maths , nana teringin nak Maths Catch datang sekolah Jasmin 2 . tetapi tempat dia dekat Shah Alam , jaho laa dari kajang nak ke situ . kepada yang lain berminat untuk menyertai Maths Catch bole pergi ke LINK INI . 
Teknik Belajar,Study,Skor Sejarah Cara Sempoi+Gilakk!!!
| 8:19 PTG | 0 weird people
Teknik Belajar,Study,Skor Sejarah Cara Sempoi+Gilakk haaa itu laa tajuk nana hari ini , hmm memandang kan nana tgh gatal tangan tgok bengkel untuk buluan ini , nana ternampak tajuk Teknik Belajar,Study,Skor Sejarah Cara Sempoi+Gilakk nampak menarik kan ? hmm memang menarik pn haha macam2 ada di Di Sini okey boleh klik perkatan Di Sini uh untuk mengetahui lebih lanjut tentang sejarah . nana pn x minat mana dgn sejarah nh , gila kau kena hafal semua perjanjian and cerita , dari form 1 sampai form 3 ... x kuasa aku nk hafal , bnyak lagi benda nak kena buat . tpi lepas tgok tenik uh nana try laa cuba .. so apa lagi pembaca blog nana boleh lhaa try cuba mengikuti teknik belajar cikgu azid tau ?
Lawatan KPA
Ahad, 3 Mac 2013 | 5:47 PG | 0 weird people
Heloo semua semalam nana pergi lawatan ke muzium negara tau then dekat sana best sangat alang2 ade pameran topeng ..

Time pameran topeng memang best laa , banyak topeng2 menarik .. dari kalimatan , sarawak , sabah mcam2 lagi banyak laa .. dekat situ bukn ada pameran je ada pertandingan lagi uh , pertandingan uh buka kepada ting 1 hingga ting 3 sje , nasib nana ting 3 so kena laaa sertai , tapi best , mula2 dgr merwana lepas uh ambik kau kena cat topeng ikot kecantikan haha sumpah tak menang pn , tpi nasib ada yg meharum kn nama sekolah 2 orng KPA menang dalam pertandingan walaupun   tempat ke 6 and 7 shja , erk topeng diorng cantik okey , sbb uh menang ... ! okey apa yg menarik and aktviti apa lagi jenguk2 laa gamabr di bawah . hope korng suka .. :)













and yang last nana dgn supermen nana hahah 
 

Wasatiyyah Tonggak Kesatuan Ummah
Khamis, 24 Januari 2013 | 3:20 PG | 2 weird people

  

                                        بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ

 Bismillah Hir-Rahman Nir-Rahim (With the name of Allah, the Beneficent, the Merciful)




Maulidur Rasul, hari memperingati kelahiran junjungan besar Nabi Muhammad SAW.

Sekali lagi, meriahlah seluruh surau dan masjid dengan sambutan yang pelbagai termasuk ceramah, forum dan perarakan. Sambutan ini bukan sekadar untuk mengingati keputeraan baginda semata-mata sebaliknya apa yang lebih penting ialah mengingatkan kembali umat Islam kepada ajaran Rasulullah dan perjuangannya.

 Pada masa yang sama berusaha mengikuti segala akhlak dan ajaran Nabi Muhammad SAW. Sama-samalah kita menghayati sambutan kali ini yang jatuh pada hari Khamis, 24 Januari 2013 bersamaan 12 Rabiulawal 1434.sambutan kali ini bertemakan Wasatiyyah Tonggak Kesatuan Ummah.

alang-alang ada masa nh bole laa kita berselawat ke atas nabi 
mari ....














Rahsia Di Sebalik LOGO Yahoo!
Jumaat, 4 Januari 2013 | 9:02 PTG | 3 weird people

Hi korang . Gua datang mengupdate entry baru lagi . huhu .  Bila anda baca tajuk entry ini mesti anda tertanya-tanya , apa yang rahsia sangat Logo Yahoo! tu ? oh yey . 

Baca lah bagi habis dulu apa yang Gua nak taipkan ni . Eh , rasanya ramai yang dah tahu rahsia ini and ramai juga yang tak tahu lagi kan ?


Zaman sekarang ni rasanya jarang orang nak search apa-apa then pergi ke yahoo.com.
Jarang sangat sebab sekarang ramai dah beralih ke google.com kan ? Zaman dulu-dulu yahoo memang tersaaangat lah femes amous . Tapi , walaupun Yahoo pernah femes zaman dulu kala , korang tahu ke apa rahsia yang ada di sebalik Logo Yahoo! tu ? haaa .

hehe . Rasa macam misteri giler kan entry ni ? Rahsia - rahsia pulak kan . Oke , now korang pergi ke ---->>KLIk Di SINI 





Nampak tak kotak kuning kat dalam gambar tu ? Haa . Itu lah rahsia nyaaaa . 
Cer korang tekan tanda seruan tu ... Nanti korang akan dengar sesuatu ...
Dah dengar ? Haaaaa , apa yang korang dengar tu ? hihih ? :P 



Welcome. Hi, I am Syazana Samsudin . 15 and petite. Blithely in love with someone like you. I am eating 2 dumplings right now .

CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : i'm Sad .


Life Scene
The Author
I used to update more than one post a day but now I'm kinda busy so I only post when I feel like it. There nothing much to express nowadays. Daily routines got my head stuck but do enjoy every post of mine. Your happiness is my blog's happiness. Thank you for visiting.